01
02
01
02
01
02
01
02
01
02
01
02
01
02
01
02

 
facebook    twitter

Meer weten over Madame Silhouette? Bekijk dan onderstaande filmpje. Klik rechtsonder in het filmpje om het volledige scherm te gebruiken.

Even voorstellen

Madame Silhouette is een frivole, ietwat ondeugende "Franse" dame van stand uit de achttiende eeuw. Haar man, Etienne Silhouette zit in de Ministerraad en is heel veel van huis om te vergaderen en te dineren. Madame Silhouette is geen saaie huismus die thuis in haar tochtige kasteel op haar man blijft wachten, maar gaat allerlei feestelijke gelegenheden af om zichzelf en de gasten te vermaken.

Zij knipt prachtig gelijkende silhouetten van uw gasten, maar tegelijkertijd vermaakt zij ze ook met haar bijzondere verhalen over de 18e eeuw waarin zij leeft. Ook zal zij tijdens het knippen uw gasten vragen naar de omgangsvormen en (technische) nieuwigheden van 2014, waar zij uiteraard niets van snapt en wat soms tot hilarische momenten kan leiden. Als de gelegenheid ervoor geschikt is, zal ze af en toe zelfs een stukje zingen.

Kortom: ze zal een onvergetelijke indruk maken op uw gasten.

Haar motto is:
Motto Madame Silhouette

Madame Silhouette komt graag op uw Franse feest, (bedrijven)beurs, culinair feest, huwelijksfeest, jubileumfeest, personeelsfeest, verjaardagsfeest etc. etc. opfleuren. Ze spreekt met een Frans accent de talen Nederlands, Duits, en Engels. Ze knipt maximaal 8 portretten per uur.

tekst MS rechts