01
02
03
01
02
03
01
02
03
01
02
03

Workshops volwassenen

Als kind heeft bijna iedereen op de kleuterschool weleens kleedjes uit dubbelgevouwen papier geknipt. Velen hebben zich ooit vergaapt aan prachtige schaduwknipsels en hadden als wens de techniek van het papierknippen ooit nog eens te leren.

Papierknippen is niet zo moeilijk als je denkt. Om goed te kunnen knippen heb je een paar goede ogen, goed licht, een scherpe schaar, een beetje fantasie en geduld, en uiteraard een stuk papier nodig.

Maar wil je de techniek van het papierknippen echt goed leren, volg dan een workshop papierknipkunst bij Conny Lahnstein. Op dit moment kan ze alleen in haar zolderatelier te Egmond aan den Hoef lesgeven of op een door jezelf gekozen locatie. Je moet dan wel minimaal 8 personen vinden die ook mee willen doen. 

Conny geeft al bijna 30 jaar les in papierknipkunst aan kinderen, tieners en volwassenen van basistechnieken tot Masterclasses en in diverse thema’s, zoals portretknippen, folkloristisch knippen en seizoensknipsels.

 

Wil je een workshop papierknipkunst volgen?

Er zijn 2 mogelijkheden: af en toe geeft Conny een workshop in haar zolderatelier te Egmond aan den Hoef. Er kunnen maximaal 4 personen meedoen. Heb je een grotere groep en wil je een workshop dichtbij huis volgen. Zorg dan voor een goede locatie en minimaal 8 personen die ook mee willen doen. Stuur een e-mail naar Conny met je wensen en zij overlegt met je wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Eerst zelf proberen?

Klik op de vlinder en bekijk het knippatroon met tips & foefjes

Knippatroon Vlinder knippen

 

In de webshop vind je meer informatie over de beste knipmaterialen, een lesboek en patronenboekjes.

 

Mijn Atelier